deheerglas.reismee.nl

Sydney-Batemans Bay

Inmiddels is het alweer drie januari en is mijn ouwe moedertje alweer 70 geworden. Gefeliciteerd Mam!

Eergister hebben we in Sydney Eric en Gardenia ontmoet. Zijn in de botanische tuin geweest hebben een opossum en kakatoos (hoe schrijf je dat?)gezien. ’s Avonds hebben we Japans gegeten, mmmh.

De volgende dag gingen we de camper ophalen en vanaf nu verliep alles niet zo soepel zeg maar. Het ophalen duurde erg lang. Daarna zijn we naar Bondi Beach gereden en probeer maar eens zo’n enorme camper ergens te parkeren. Na Bondi beach wilden we naar een camping in uuh, ben plaatsje vergeten, maar die camping was stikvol en inmiddels was het 17.00 uur. En we hadden niks te eten of drinken meer…… Telefoneren ging om één of andere vage reden ook niet en uiteindelijk zijn we in Kiama bij een Big 4 camping beland. Maar die was ook helemaal vol. Andere mensen werden allemaal weggestuurd, maar wij zaten met de medicijnen van Karlijn die koel bewaard moesten worden. Bovendien hadden we geen chemicaliën van Maui gekregen voor de wc (die waren op…..) dus ergens langs kant van weg kamperen was ook gene optie. Gelukkig werden we ergens tussen twee andere caravans gepropt zodat we weer een nacht verder waren. Het is hier nu echt hoogseizoen, alle campings zitten overvol en je betaald de hoofdprijs (90 dollar per nacht). Op dit moment zitten we in Batemans Bay en hebben we vandaag boodschappen gedaan. We zijn net even naar het strand geweest en ondertussen draait de was. Karlijn is helemaal op, dus die ligt al een paar uur te slapen. Gelukkig hebben we airco in dit slagschip want de temperaturen lopen inmiddels aardig op. Gelukkig hadden we van iemand wat tips gekregen voor het stuk tussen Sydney en Melbourne. Maar we hebben verder te weinig tijd aan de voorbereidingen besteed dus het verloopt allemaal een beetje rommelig. Waarschijnlijk rijden we morgen naar Eden.