Sydney 2
23 dec. 2011
🇦🇺
vanuit Australië
Helaas begon de dag weer regenachtig en zijn we daarom eerst naar Paddy's market gegaan. Dit is een overdekt winkelcentrum met allerlei kraampjes waar je souvenirs kon kopen. Verder was ook hier een foodcourt waar we rond enen wat gegeten hebben. Inmiddels was de zon weer gaan schijnen en besloten we naar Darling Harbour te lopen. Vanuit de haven zijn we (illegaal) met de ferry naar Circular Quay gevaren. Een leuke boottocht waarbij je onder de Harbour bridge doorvaart en vervolgens langs het Opera House. Vervolgens hebben we een poosje op een bankje bij het Opera House gezeten. Daarna was het tijd voor een bezoekje aan de Mac, dit keer voor een ijsje. Ons hotel is zo'n half uurtje lopen van het centrum en rond zessen waren we hier wee terug. Joran heeft nog even gezwommen en straks gaan we ergens nog even een hapje eten. Morgen gaan we zo'n 150 km noordelijker waar we een huisje vlakbij het strand hebben waar we de kerst zullen doorbrengen. We verheugen ons nu al op het kerstpakket van Mik.
23 dec. 2011, 12:37
He' Karlijn, voor jullie allemaal hele fijne kersdagen en een goede jaarwisseling toegewenst, Dat 2012 maar een topjaar mag worden. Geniet er van.
Groetjes Robert
PS: Mis het rijden wel een beetje
23 dec. 2011, 13:30
Hebben jullie aandelen bij de Mac?
Heééele fijne kerstdagen allemaal!!
23 dec. 2011, 13:43
Kaart ontvangen. Prettige Kerstdagen en de beste wensen voor 2012 mam en Dick
23 dec. 2011, 18:43
Klinkt slecht, dat huisje.
Hele Fijne Dagen met elkaar en een Gelukkig 2012!
23 dec. 2011, 22:36
Hele fijne kerstdagen (in het huisje aan het strand pff) en alle goede wensen voor 2012. En vergeet niet terug te komen in januari ;-)
{{ reactie.post_date.date | formatDate('DD MMM YYYY HH:mm') }}