Glass House Mountains
Janice had trouwens ter ere van mijn 44e verjaardag een taart gebakken en die stond vanmorgen klaar met een cadeautje en een kaart. Echt lief. Vanavond gaan we uiteten om het heugelijke feit dat ik weer een jaartje ouder ben te vieren.
Iedereen bedankt voor alle smsjes voor mijn verjaardag!
En Mieke: Janice is een fanatiek patchworker. Kheb een foto van haar laatste projectje gemaakt, maar er is nog veel meer. Wil je een fotoshoot;-)
Ingrid, Hartelijk gefeliciteerd met je verjaardag. Ik wil heel graag een fotoshoot. Hartelijke groeten voor jullie allebei
Hartelijk gefeliciteerd en laat de Australische taart jullie smaken!
he ouwe taart van harte gefeliciteerd, als je dit leest is de dag al om maar je weet, ik ben blond. Gr van ons
Heel gaaf al die verhalen :) en natuurlijk van harte gefeliciteerd!
Hoi Juf,
Gefeliciteerd met je verjaardag! Ik mis je wel, maar juf Erna is ook heel lief.
Groetjes Bram
hoi hoi van harte GEFELICITEERD
met jij verjaardag!
En nog veel plezier op de ander kant van de wereld!!
Wij hopen jullie doen een klein feestje, of hebben een feestje gedaan!!
wij heben all lang geen reactie meer gegeven, maar wij lezen heel geinteresseerd al die mooie verhalen over die dingen die mooi zij die dingen die missgaan. Jullie schrijven met een beetijes humor een wij moeten vaak lachen, wat jullie zo heelemal gebeurd.
En Peter ondekt ook Dingen die echt tipies nederlanders zijn. Als het a.v.b. erom gaat dat jullie veel van goedkoper houden. Mooi ook jullie fotos. De Wave Rock en de Pinacles willen wij ook aan het liesfte doen. maar momenteel zijn wij er niet in de beurd....heeelaaaas.
Het moet ook vermoied zijn toch , met al de linksrijden, en het klimaat, de kampeerplatsen en dat zo dingen,maar tot nu toe lukt het jullie prachtig. In tussen zijn jullie al in Brisbane, war wij ook al zamen waren. Wij vonden het da ook heel prachtig en wilden graag nog een keer daar naar toe.
Groetjes van Anke en Peter en veel plezier verder!
Ha Ingrid, gefeliciteerd met je bijzondere verjaardag zo ver weg. Natuurlijk ben ik te laat,maar dat ken je wel. Heel veel plezier ook weer met het vervolg van de reis.
Gefeliciteerd nog met terugwerkende kracht: better let as net, zoals de Friezen zeggen.
Wat een reis en wat leuk te lezen wat jullie meemaken. Het is net of ik je hoor praten. Nog heel veel plezier! Voor beide een dikke tút van ons.