deheerglas.reismee.nl

Brisbane-Glass House Mountains

We leven nog! Laatse dagen hebben we of niks gedaan of hebben gereisd. Inmiddels ziten we in Glass House Mountains een uur rijden van Brisbane. Alles gaat goed hier.

anne

Ik ga de glazen alvast klaar zetten voor morgen.

mik

zo.....dit is een lang verslag

Jane

Ah fijn, precies op tijd laat je weten waar je precies zit.... Kan ik goed in de gaten houden wanneer bij jullie de klok 12uur slaat!!!!

Cynthia

Bij jullie is het al 1 december, dus VAN HARTE GEFELICITEERD!!!! Ik bewaar mooie herinneringen aan mijn verjaardag down under, al weer twaalf jaar geleden. Maak er een fijne dag van.

Nicolette

Hiep hiep hoeraaaa! GEFELICITEERD!
Ben je al wakker?? Het is nu 5.30 bij jullie als ik het goed heb...En Karlijn, gefeliciteerd met mams.
Lees steeds jullie verhalen, geweldig! Moet ook wel vaak lachen, jullie schrijven met veel humor!
Maak er een gezellige dag van!
Liefs, Nicolette

Inge

(Alvast?) Gefeliciteerd met je verjaardag! Geniet ervan in zo'n speciale omgeving en doe jezelf iets moois cadeau (UGG's ofzo, haha). Geniet!

x Inge en de fam.

yvonne

Ingrid het duurt hier nog een uur voordat je jarig bent maar in jouw vakantieland, of thuisland, ben je al jarig !!
Van harte gefeliciteerd !! Ik wens jou voor het komende levensjaar een goede gezondheid, veel liefde, veel plezier en heeeel veel reisplezier toe!!
Maak er een mooie en feestelijke dag van!

Dico

Over een uur ben je jarig of uuuuh, nu al natuurlijk.
GEFELICITEERD !! Een dikke knuffel van Joran en Dico.

Hoe toepasselijk Glass (house) mountains.
Daar wil ik wel een fotootje van.

Corrie

Ingrid: Gefeliciteerd met je verjaardag!
Karlijn: gefeliciteerd met je Ma!

Wordt zeker uit eten bij Mac met chips vooraf?