Denmark-Albany
Na vanochtend helemaal gebroken wakker geworden te zijn, gingen we op weg naar de Tree Top Walk. Dit was ongeveer 17 km vanaf de camping. Het was een mooie tocht van ongeveer 600 meter en het hoogste punt was 40 meter boven de grond. De brug schommelde wel een beetje terwijl je er overheen liep en dan voel je wel dat je 40 meter boven de grond zweeft. Halverwege hing een bordje dat iemand tijdens de bouw van de loopbrug naar beneden was gevallen en uiteraard was overleden. Deze gegevens maakte toch wel enigszins indruk. Na de Tree top walk hebben we nog een klein stukje langs indrukwekkende bomen gelopen. Maar dan gewoon op de begane grond. Hierna zijn we doorgereden naar Denmark. We wilden de Elephant Rocks bekijken, maar waar dat precies was wisten we niet. Toen we in Denmark city (dorpje) aankwamen hebben we wat boodschappen gedaan en bleek dat het NP waar de Elephant Rocks te zien waren 15 km terug waren……Zijn we dus leuk voorbij gesjeesd. Zat niks anders op dan terug te rijden en inmiddels had de zon besloten achter de wolken te verdwijnen. Maar de enorme grote ronde rotsen in de zee waren de moeite van het omrijden wel waard. Helaas is het op de foto’s niet goed te zien hoe indrukwekkend de stenen zijn.
We besloten Denmark te laten voor wat het is en door te rijden naar Albany. Daar zitten we nu voor minimaal 2 nachten op een Big4 camping. Gisteravond al een paar verhaaltjes geüpload want we hebben weer internet. Vandaag is het uitslaap/rustdag met name voor Karlijn. (Tis nu 10.45). Gelegenheid voor Ingrid om verder te lezen in boek 5, dit keer De ontdekking van de hemel (voor de tweede keer). Vanmiddag gaan we eens kijken wat er in Albany te doen is.
Inmiddels is het 17.30 en zijn we vanmiddag even naar het visitor centrum geweest. We blijven hier nog twee nachten ondanks het feit dat het nu regent. Woensdag rijden we dan the outback in naar Hyden om daar de Wave rock te bekijken. Eigenlijk willen we iets eerder dan gepland naar Perth terugrijden in de hoop dat we een paar extra nachten in het BB kunnen slapen zodat Karlijn een iets beter bed heeft dan hier in de camper. Eens kijken of dat te organiseren valt.
En Mieke: vandaag zagen we in Albany een winkeltje dat groot op de gevel “Patchwork” had staan. Wij uiteraard naar binnen. Maar volgens ons is patchwork hier het synoniem voor rotzooi, wat de winkel was een uitdragerij van zooi.
Zolang er stof in de rotzooi ligt maakt het niet uit! Fijn dat je oog erop viel. Er zijn vast nog wel meer patchwork winkels! Groetjes