Geraldton - Jurien Bay
Jullie hoeven je ook geen zorgen te maken om de wat zielig uitziende reactie van Joran, we gaan zo proberen te skypen met ‘m om de verwaarlozing goed te maken.
En als laatste nog een bericht aan de kapsters Annemieke en Tanja, of welke kapper zich dan ook maar aangesproken voelt. Kan een van jullie ff het eerste beste vliegtuig naar Australië nemen, ons haar is echt aan een knipbeurt toe. Zo erg zelfs dat Ingrid ZELF d'r haar heeft bijgeknipt, en echt dat wil je niet zien... Vanaf nu dus ook geen foto's meer van Ingrid op de site, eerst even wachten tot het weer een beetje is aangegroeid.
Joran was helemaal blij met jullie Skype sessie. Jammer dat ik nog net niet terug was van de voetbal. Hopelijk kunnen we gauw weer even Skypen of zo.
Zeker nu we zelfs geen foto's meer van Ingrid te zien krijgen.
Goede reis weer verder en wat de kruik betreft, die is inmiddels uitgedroogd. Hier de winkels wel op zondag open, maar wij gaan lekker eten bij Dith.
xx
He' Ingrid, ik heb nog wel een uurtje voor je als je terugbent. Kunnen we de hellingproef oefenen, inhalen van langzame voertuigen etc. etc..
Voor de rest nog heel veel plezier verder met z'n tweeen in "Down Under" en geef Karlijn een knuffel.
Groetjes Robert
Toe nou Ingrid... Eén fotootje maar. Van dat zelfgeknipte haar...
Karlijn, kun jij niet stiekum...?
Prachtige foto's, heerlijke verhalen. Was ff Reismee-loos, had webadres niet op Texel, en slecht internet.. Moest helemaal in een hoekje bij het raam en dan nog het liefst zijwaarts gebukt waardoor stroomkabeltje te kort en accu leeg. Lijkt de camping wel!!
Whow ... een foto van het kapsel van Ingrid wil ik ook wel heeeéél graag zien Karlijn! Van heel dichtbij :-)
Ik volg jullie verhalen met veel plezier.
Marit heeft alle fotomapjes van haar twee maanden reis Australië meegenomen naar hier. Is al lang geleden maar toch ...
Marit haalt alle verhalen in één keer in.
Geweldige foto's weer Ingrid!
Blijf genieten!!
Ik zit nu op de bank, de verwarming aan, met een sjaal om en een dik vest aan. Handdoek voor de deur .... En mijn vingers zijn koud. Maar om mijn handschoenen binnen aan te doen ..... En dan is het nog geen winter!
Veel reisplezier Ingrid en Karlijn!
Heb op internet eens gekeken wat er aan campers te koop is .... want die van jullie ........ :-)
Maar wel lekker knus toch .. :-)