Carnarvon - Geraldton
12 nov. 2011
🇦🇺
vanuit Australië
Vanmorgen om 9.15 vertrokken richting Northampton. De eerste 100 km waren heel zwaar doordat het wegdek onprettig was en er een harde zijwind stond. Maar na een aantal stops en zo'n 5 en half uur later kwamen we op plaats van bestemming aan. Northampton is op zich een mooi historisch plaatsje maar een nogal saaie bedoeling. Dus nadat we de tank volgegooid hadden zijn we door gereden naar Geraldton, de camping waar we vorige keer in de regen stonden. Nu is er een strak blauwe lucht, maar wel een straf windje. Het is hier aanzienlijk koeler dan in het noorden. Maar het blijft ruim boven de 20 graden en wij kunnen er ons niks bij voorstellen dat de Sint inmiddels in het kikkerlandje is gearriveerd.
Toen we op de camping aankwamen probeerde Karlijn of ze internet op d'r mobiel kon ontvangen. En ongelooflijk maar waar, het lukte. Ze moest eerst wel de hele camper op d'r knieën door om uiteindelijk met d'r neus tegen het raam in een hoekje het beste bereik te hebben. Helaas niet genoeg voor Wordfeud, maar genoeg voor facebook, twitter en noem maar iets. Dus kon Karlijn even bijpraten met vriend, vriendinnen en d'r nichtje. Terwijl Ingrid de was ging doen en eten ging koken. Want ook al bevinden wij ons in het paradijs, dit alles gaat gewoon door. En als je 24/7 met je moeder opgescheept zit heb je uiteraard eens de behoefte aan contact met leeftijdsgenoten. Bovendien heeft Karlijn als leesvoer de e-reader bij zich maar helaas hebben we de verkeerde oplader meegenomen. Dus Ingrid heeft al drie boeken op de laptop uitgelezen terwijl Karlijn d'r boek leeg is. Nog een maandje en dan nemen Dico en Joran hopelijk de juiste oplader mee.
Vandaag gaan we niks bijzonders meer doen. Morgen rijden we waarschijnlijk door naar Jurien Bay. (Karlijn begint nu te piepen, want ze wil graag hier blijven i.v.m. internet. Daaaag Karlijn). Vanuit Jurien Bay is het maar 20 km naar The Pinnacles. Omdat we dat een mooi plekje vonden en Karlijn zich daar de vorige keer beroerd voelde gaan we hiernaar terug.
Ow nog een vraagje aan Loes Mullie: neem je mij dan in dienst als suppoost
Ow nog een vraagje aan Loes Mullie: neem je mij dan in dienst als suppoost

13 nov. 2011, 01:52
Vriend, vriendinnen en nichtje maar niet je broertje :(
13 nov. 2011, 02:26
Ahhh sorry jorrie, ben jou niet vergeten hoor! Je hebt alleen geen facebook of whatsapp. Heb je net iets gestuurd op twitter, maar geloof dat 't 3 uur 's nachts is, al hoeft dat niet te betekenen dat jij slaapt... Al helemaal niet nu de nieuwe cod er is.
{{ reactie.post_date.date | formatDate('DD MMM YYYY HH:mm') }}