deheerglas.reismee.nl

Coral Bay rustdag

Vandaag hadden we een hele zware dag. Eerst hebben we uitgeslapen, ontbeten en zijn we naar 't strand gegaan. Hier hebben we gesnorkeld, of een poging tot gedaan, want Karlijn vond het veel te koud. Je kunt hier inderdaad zoals beloofd zo vanaf het strand naar het koraal zwemmen. Een boottocht is eigenlijk overbodige luxe. Vandaag hebben we ook weer een was gedaan (tsja, het is niet alleen maar rozengeur en maneschijn) en zo meteen, om half 4 gaan we bij de fish feeding kijken. Vanavond gaan we afhaal pizza eten en morgen zetten we koers richting Exmouth.

Dico

Onderduiken in Down Under. Fraaie belevenis.

fem

heerlijk dat jullie zo genieten!!! ing kan ik je
ook mailen??? xxxx

odi

prachtige verhalen en dito foto's Ingrid en Karlijn...
goed om te lezen dat jullie genieten van al het moois
ga vanmiddag even naar school......voorbereiden voor morgen....zal op de kaart jullie route aangeven en waar jullie nu zijn....Gijs stuurt je nog foto's op.....Australië project..."heb ik met juf Ingrid afgesproken" ok....

beau

ja echt heel druk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

claudia

met plezier lees ik jullie stukjes, ja zelfs in bed op mijn nieuwe galaxy super plus hahahaha.. ik vind het prachtig wat jullie doen!
Geniet bewust en met volle teugen!
xxx clau

Jo

Het is toch wel erg moeilijk om niet jaloers te worden op jullie geweldige reis en dit soort verschrikkelijk zware rotdagen. Ben nog steeds zeer teleurgesteld dat ik niet mee mocht/kon in de koffer, Ingrid!
Bedankt voor de mooie foto's, zo geniet ik in Nederland toch mee van jullie avonturen (geeft me gelijk een goede reden om straks heel hard te sparen) En da's echt niet verkeerd nu de winter weer op komst is!

Erna L. (moeder jasper)

Wat een verhalen allemaal zeg en een prachtige foto's. Gelukkig is Karlijn weer uit het ziekenhuis. Moest even bijlezen (wellicht niet echt goed Nederlands). Wij hebben vandaag het Leonardo Schaaktoernooi achter de rug. Vooral een hele lange dag. Gelukkig waren de kids allemaal enthousiast.

Veronique

Ha Ingrid,
Heerlijk, jullie verhalen en foto's!
Even een beetje bijmailen over ons hier. Alba heeft zaterdag haar B-diploma bij elkaar gezwommen. Gisteren naar Maarssen voor het schaaktoernooi. Daar zijn we nét niet in de prijzen gevallen: 6e en 20e.
Verder gaat de strijd tegen kriebeldieren onverminderd door: vandaag op één van de hoofdjes toch noch een eenzame luis met drie neetjes. Dat had Fion nog nooit gezien! Kriebelt het alweer een beetje???
XX Véronique.