deheerglas.reismee.nl

Het begin...

Zoals algemeen bekend is, is het nogal moeilijk om ons definitief het land uit te krijgen. Nadat we met het vliegtuig op de startbaan stonden, werden we helaas weer terug gebracht naar de beginpositie. Er schijnt een defect te zijn aan het vliegtuig, dus dat moet nog even verholpen worden. Ja hoor, wij wachten wel. Voorlopig staan we dus nog in Amsterdam, denk dat ons afscheidscommité al dichter bij de eindbestemming is dan wij. To be continued...

laura schrama

ah wat zielig dat je moet wachten

mik

Ha ha ha kom echt niet meer bij.
Kan alleen jullie overkomen.
Als jullie er maar wel eerder zijn dan Joran en Dico.

Succes

Karlijn

We worden nu verzocht het vliegtuig te verlaten.
We kunnen je hier horen lachen Mik :-)

Yvonne

Nee hé ......... Niet te geloven :-)
Hoe krijg je het voor elkaar :-)
En de spelletjes zitten zeker in de koffer ?? :-(
Heel veel sterkte! Ik hoop dat jullie snel de lucht in kunnen!

Koen

Het zit jullie ook nooit mee...
Ben benieuwd naar het volgend verhaal... hopelijk komt dat uit Australië.

Opa Henk

Wat een pech! je moet ook je (o)pa meenemen! Hopen dat het gauw goed komt xxx Je mag trouwens van mij de verhalen lekker lang maken; zijn er heel benieuwd naar, ook (vooral) naar Eva, die ik als enige van de 6 neven en nichten na 1959 nooit meer ontmoet heb!

Lianne

Hopelijk zijn jullie inmiddels onderweg!!!
Goede reis verder!!!

xx

Corrie

Tis toch wat.. Pechvogels..

Loes

Getsie. Nou ja, dan kan t nu alleen maar beter worden. Toch??? Ik duim voor jullie. Hele goede reis!

Peter und Anke aus Oderberg

Liebe Ingrid, liebe Karlijn,
wir hoffen ihr seid jetzt (tatsächlich) unterwegs zu eurem großen Abenteuer. Wir wünschen euch einen super tollen Urlaub in Australien mit vielen unvergesslichen Erlebnissen und Eindrücken. Wir drücken euch die Daumen, das der Rest nun nach Plan verläuft und wir die nächste Nachricht aus Perth lesen können.
Schade, das wir euch nur am PC begleiten können.

tijn

dat is jammer

tijn

ik ben iemand die in de klas zit bij ingrid

Bram Albertus

Vandaag de heledag heb ik aan de juf gedacht, omdat dit de dag is dat zij eindelijk aan komt in Australie. Ik hoop maar dat dit ook zo is. En dat de reis een beetje goed is gegaan in ieder geval voor Karlijn. Ik hoop dat je geen huisdieren van mij hebt mee gekregen. Ik ben er in ieder geval al vanaf.
Heel veel plezier!!!

peerdenkop

Ik zeg niets..............
woehahahahahaha

Irri

Heb ik goed voor je geregeld he: had je mooi ff de tijd om een mooi kiekje van de landingsbaan vast te leggen:)
Geen dank, graag gedaan;)
Beetje jammer dat er nog geen kiekje op je blog staat..valt me wel een beetje tegen.

Anne

In spanning wachtend op de eerste berichten uit Australië.X

alba

ik vind het jammer dat je al weer weg bent.En de herfstvakantie gaat bij mij goed, ik ben al weer bij de 2eweek met luizen kammen en heb een paar dagen achter elkaar geen luizen meer!!! en nog veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel liefs ALBA

Rita

Good to meet you all, even if it is virtually. I will take Tijn's example and introduce myself -- I am another of the six neven and nichten mentioned by (O)pa Henk.

Not in Perth but on the other side of the continent, in the hinterland of the famous Byron Bay.

kian de jonge schijft:

dat is nou pech hebben